INDULÁS ELŐTT MINDIG NÉZZÜK ÁT! AUTÓMENTÉS, MŰSZAKI MENTÉS, BALESETI MENTÉS KÖNNYEDÉN!

Indulás előtt induláskor feltétlenül nézzük át az autót, hogy minden felszerelés nálunk legyen, amire egy esetleges lerobbanás alkalmával szükségünk lehet!

Vonószem:

– A vonószem csatlakozási pontjának fedele kétféle változatban létezik, amelyeket különböző módon kell kinyitni:

A horonnyos változatot egy pénzérmét vagy hasonló tárgyat a horonyba téve lehet kifordítani. Ezután fordítsa ki teljesen a fedelet, és távolítsa el azt.

– A másik változat egy jelöléssel rendelkezik az egyik oldalán vagy az egyik sarokában. Nyomja meg az ujjával a jelölést, és ezzel egyidejűleg hajtsa ki az ellenkező oldalt egy érme használatával – a fedél a tengelye körül elfordul és eltávolítható. Csavarozza a vonószemet merőlegesen a pereméig. Csavarja be erősen a vonószemet a kerékkulcs használatával. Használat után, csavarja ki a vonószemet, és tegye vissza a helyére. Fejezze be a fedél visszaszerelésével a lökhárítóra. Ismerje meg cégünket.

Vontatókötél:

A legfontosabb, hogy legyen vontatókötelünk, ha nincs, azonnal szerezzünk be egyet. Célszerű még megnézni világosban, nyugodt körülmények között, hogy hol kell rögzíteni elöl és hátul, hogy ne este, hóesésben matassunk idegesen az említett helyek után. Tartsunk az autóban kesztyűt, vontatókötél felhelyezésekor például kifejezetten hasznos. Nem lesz piszkos a kezünk, és még le sem fagy. Legyen nálunk mindig zseblámpa is, valamint betárazhatunk téli ablakmosó folyadékból is, ebből ugyanis lényegesen több fogy télen, mint nyáron. Egyszerűen felhelyezhető, ha nincs garázsunk, óvja járgányunkat a csapadéktól és a fagy sem éri közvetlenül az autó felületét.

Láthatósági mellény:

A fényvisszaverő mellény -jelenleg- nem kötelező tartozéka a járműnek, de mivel a járművezetőnek rendőri intézkedésre, illetve műszaki meghibásodásra számítania kell, ezért elvárható tőle, hogy legalább saját maga számára tartson egy fényvisszaverő mellényt a járműben.

Autómentés Pest megyében és országosan is! Műszaki mentésbaleseti mentés azonnal! Hívjon minket most elérhetőségeinken itt!

Autómentésautómentőautómentés Balatonföldvárautómentő Balatonföldvárautómentés Balatonszemesautómentő Balatonszemesautómentés Somogy megyeautómentő Somogy megyeautómentés Zamárdiautómentő Zamárdiműszaki mentésműszaki mentés Balatonszemesműszaki mentés Balatonföldvárműszaki mentés Siófokműszaki mentés Zamárdiműszaki mentés M7-esműszaki mentés M7-es autópályabaleseti mentésbaleseti mentés Balatonszemesbaleseti mentés Balatonföldvárbaleseti mentés Siófokbaleseti mentés Zamárdibaleseti mentés M7-esbaleseti mentés M7-es autópályaautómentés Siófokautómentő Siófok,