AUTÓMENTÉS 0-24

AUTÓMENTÉS BALATONFÖLDVÁR, ÉS M7-ES AUTÓPÁLYA BALATONI SZAKASZA! AKÁR AZOMNNALI INDULÁSSAL KEDVEZŐ AUTÓMENTŐ ÁRAK! HÍVJON MINKET MOST!

AUTÓMENTŐ, AUTÓMENTÉS M7-ES AUTÓPÁLYA BALATONI RÉGIÓ,  BALATONFÖLDVÁR ÉS KÖRZETE KEDVEZŐ ÁRAKON!

Cégünk éjjel-nappal hívható! Szakterületünk az autómentés Balatonszemes területén, amelyben már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Kollégáink maximális körültekintéssel járnak el megóvva az autókat a további sérülésektől.

Eszközeink és autómentés Balatonföldvár szolgáltatásunk során használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó fuvarfeladatoknak. Pl: lapos, alacsony autókhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós mentő járművel érkezünk.

Minden autómentő kollégánk Balatonföldváron nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakember. Kollégánk az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek. Minden helyzetben tudásuk legjavát nyújtják.

Miért cégünket válassza ha autómentésre van szüksége Siófokon vagy az M7-es autópályán?

Cégünk vízhangja kiváló, ügyfeleink sok év múltán is elégedetten nyilatkoznak rólunk. Mindezek tudatában a szolgálatban lévő munkatársunk kiválasztja – az Önök által nyújtott információk alapján – a legmegfelelőbb autómentőt, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott helyszínre. Mindenre tudunk megoldást, azonban ennek érdekében fontos  a megfelelő információ áramlása. Mert ez megkönnyíti az autómentést non-stop! A mentés helyszínén történik a további kérdések pontos tisztázása, miután szakemberünk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megállapítható). Lehetnek azonban olyan meghibásodások, melyet a helyszínen nem is lehet pontosan meghatározni, mert ahhoz speciális műszerre van szükség. Ilyenkor kollégánk megpróbálja a legoptimálisabb megoldási tervet vázolni, és a helyszínen az Ön döntése alapján alakul ki a konszenzus.

Hová viszi az autóját az autómentő kolléga az autómentés során az M7-es autópályánál, Siófokon?

Nevezetesen: vagy egy –a közelben levő – non-stop szervizbe kerül a műszaki hibás gépjármű, ahol azonnal hozzákezdenek a javításához, vagy ha a javítás vagy az anyagbeszerzés hosszadalmasabb, akkor az eredeti úti célhoz, vagy annak közelében levő szervizbe szállítjuk. vagy ahova ügyfelünk kéri.

MŰSZAKI HIBA SORÁN IS KÜLÖNÖSEN ÜGYELÜNK A TOVÁBBI SÉRÜLÉSEK ÉS KÁROK ELKERÜLÉSÉRE.

 

EGYSZERŰBB PROBLÉMÁK, AMIKHEZ MINDEN AUTÓ TULAJDONOSNAK ÉRTENIE KELLENE

Mint szinte minden használati tárgynál, a gépkocsinál is előfordul, hogy néha valamilyen probléma felmerül a használata során. A személyautónál is előfordulhatnak olyan esetek, amikor hozzá kell nyúlni és rendbe kell hozni, de a karbantartás is nagyon fontos. Lehet ez nagyobb probléma, amikor szervizbe kell vinni, vagy ha olyan helyen ér bennünket a gond és baj, akkor akár még autómentő segítségét is igénybe kell venni, de akadnak olyan egyszerűbb problémák, amiket mi magunk is meg tudunk oldani műszaki mentés nélkül.

Mikre gondolunk pontosan?
Lássuk az egyszerűbb problémákat, amikhez minden autótulajdonosnak értenie kellene!

Milyen ellenőrzéseket végezzünk el rendszeresen hogy elkerüljük a baleseteket és az autómentést?

autómentés, autómentés Siófok, autómentő, autómentő Siófok

GUMINYOMÁS ELLENŐRZÉS A MINŐSÉG ÉS A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

A guminyomást időnként ellenőrizni szükséges, annak érdekében, hogy az abroncsok a megfelelő teljesítményt tudják nyújtani. Ha túl van fújva nagyon keményre az autógumi, akkor hamarabb fog kopni, és az élettartama jóval lerövidül. Aztán pedig csodálkozhatunk, hogy megint vehetjük az új abroncsokat, pedig nem kis összegbe kerül felruházni az autót ilyesmivel. Ha pedig nagyon puha a kerék, azaz kevesebb benne a guminyomás, szintén a minőség kárára megy a hanyagság. A guminyomást a kerekekben bármelyik benzinkútnál ellenőrizni tudjuk, de a benzinkutas segítségét is nyugodtan kérhetjük, ha nincs rutinunk ilyesmiben.

IZZÓCSERE, AMIT MÁR NEM IS OLYAN EGYSZERŰ MEGOLDANI

Az izzó csere is egy kisebb problémának tűnik, amit az autótulajdonos is meg tudna oldani. Bár ez manapság már nem annyira egyértelmű, mint régen. Régebben egyszerűbb felépítésű személygépkocsik voltak, egyszerű volt az izzócsere is, de a mai autók karosszériája már olyan dizájnos, hogy ezekhez az egyszerű alkatrészekhez sem lehet hozzáférni csak a szerelőműhelyekben. Vihetjük az autónkat autószerelőhöz. De ez, akár Balatonföldváron, akár vidéken dolgozik az autószerelő, mind időbe kerül és az árak is változóak lehetnek.

autómentés Siófok, autómentés M7-es autópálya
autómentő, autómentő Siófok, autómentő M7-es autópálya

KERÉKCSERE AKÁR A F1-BEN

Ha az úton defekt probléma adódik, akkor az autótulajdonosnak akár a kerékcserét is meg kellene oldania. Nem annyira bonyolult, és nem feltétlenül igényel szakembert és szaktudást. Nem időre kell kereket cserélni, mint a Forma 1-ben. Ezt viszont csak akkor tudja megoldani, ha a csomagtartóban mindig megfelelő állapotban van a pótkerék, nem hiányoznak mellőle a szerszámok sem, mint például a kerékemelő és a megfelelő kulcsok. De ha ezek nem állnak rendelkezésre, vagy olyan öltözékben vagyunk, amit nem akarunk tönkretenni, akkor a leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a probléma kezelésének ha autómentő Balatonföldvár  szolgáltatásainkat igénybe veszi!

PROFI AUTÓMENTÉS M7-ES AUTÓPÁLYA, AUTÓMENTÉS BALATONFÖLDVÁR, SIÓFOK AUTÓMENTŐ 0-24!

Az autómentésnek az M7-es autópályán nem mindig az elszállítás a vége. Persze ha autómentő Balatonföldváron cseréli ki a kerekeket, kedvezőbb autómentés árak várják mint Budapesten. De például ha egy megbeszélésről csúsznánk le azért, mert a kerékcsere után még át is kell öltözni. Így lemaradhatunk egy üzletről vagy állásról, nem is biztos, hogy olyan nagy ár, amit egy baleseti mentés során fizetünk.

HÍVJON ÉS SEGÍTÜNK AZONNAL!

HÍVJON ÉS SEGÍTÜNK AZONNAL!

Az év minden napján és minden napszakában munkára készen állunk és próbálunk mielőbb az ügyfél segítségére jutni. Megfelelő gépparkkal és szakmai tapasztalattal próbálunk az Ön rendelkezésére állni. 3.5 tonnáig gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani.

Gyors és felkészült autómentés Siófok, M7-es autópálya Balatoni régióján akár azonnali indulással!

CÍM

Balatonföldvár, Kossuth Lajos u. 32. 8623

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Vasárnap: 0-24