Blog

Legújabb Cikkeink


Amikor autómentőt hív ezekre az információkra szüksége lesz a hatékony autómentéshez!

Amikor autómentőt hív ezekre az információkra szüksége lesz a hatékony autómentéshez!

Amikor azt halljuk, hogy autómentés, máris megjelenik a szemünk előtt egy baleset képe, sérültekkel és összetört autókkal. Valóban legtöbbször baleseteknél találkozunk e szakma képviselőivel, mégis ennél összetettebb az ő dolguk. Az biztos, hogy ha autóval közlekedünk, mindenképpen tanácsos elmenteni telefonunkban legalább egy autómentő cég telefonszámát. Nézzük, végig mely esetekben számíthatunk az autómentősök segítségére: Baleset:, baleseti mentés:  sajnos gyakran történik olyan mértékű autós baleset az utakon, amikor egyik, vagy mindegyik gépjármű mozgásképtelenné válik. Ilyenkor van szükség szakemberre és megfelelő autómentő gépjárműre, hogy a tehetetlen gépkocsinkat haza vagy adott esetben a megfelelő szervizbe tudjuk szállítani.

Autómentés, műszaki mentés, baleseti mentés Pest megye és Veszprém megye területén!

Autómentés, műszaki mentés, baleseti mentés Pest megye és Veszprém megye területén!

A Google keresőbe elég csak annyit beírni, hogy autómentés Buda és autómentés Pest megye területén, műszaki mentés, baleseti mentés és már is találja cégünket! Autómentés Pest megye területén mindig odafigyelünk a sérült jármű megfelelő technikai biztosítására, hogy ne sérüljön/rongálódjon tovább illetve biztonságos legyen az úton történő szállítása. Mindig tudunk biztosítani helyet a sérült  személygépjármű tárolására, illetve amennyiben szeretnék, tudunk bérautót is biztosítani. Tanács: Ahhoz, hogy ne legyen szüksége autómentésre Veszprém megye területén vagy Pest megye területén fontos hogy betartsunk néhány alapvető tanácsot, ami a vezetéshez elengedhetetlen.

Indulás előtt mindig nézzük át! Autómentés, műszaki mentés, baleseti mentés könnyedén!

Indulás előtt mindig nézzük át! Autómentés, műszaki mentés, baleseti mentés könnyedén!

Vonószem: - A vonószem csatlakozási pontjának fedele kétféle változatban létezik, amelyeket különböző módon kell kinyitni: A horonnyos változatot egy pénzérmét vagy hasonló tárgyat a horonyba téve lehet kifordítani. Ezután fordítsa ki teljesen a fedelet, és távolítsa el azt. - A másik változat egy jelöléssel rendelkezik az egyik oldalán vagy az egyik sarokában. Nyomja meg az ujjával a jelölést, és ezzel egyidejűleg hajtsa ki az ellenkező oldalt egy érme használatával - a fedél a tengelye körül elfordul és eltávolítható. Csavarozza a vonószemet merőlegesen a pereméig. Csavarja be erősen a vonószemet a kerékkulcs használatával. Használat után, csavarja ki a vonószemet, és tegye vissza a helyére. Fejezze be a fedél visszaszerelésével a lökhárítóra. Ismerje meg cégünket.