Műszaki mentés

Műszaki mentés Budapest, műszaki mentés árak

Hívjon Most! +36 20 396 5792 Hívjon Most! +36 20 396 5792

 Műszaki mentés Budapesten, Veszprém és Somogy megyében, gépkocsi nyitás, műszaki mentés árak kedvezően!

+36 20 396 5792

Műszaki mentés az autópályán!

 
Az műszaki mentés során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba elő szokott fordulni. Mivel a segítség kérés itt a legnehezebb, a körülmények itt a legveszélyesebbek, ezért próbálunk segíteni, mi a teendő baleset, vagy műszaki hiba esetén ahoz hogy a baleseti mentés elkezdődhessen.

Leállósávnak az út szélén külön kijelölt sávot nevezzük, amelyet folyamatos fehér vonal jelöl. A leállósávot csak rendkívüli esetben, és vészhelyzetben használhatják az autósok. A leállósáv az egyik legveszélyesebb hely, semmilyen járműnek nincs ott helye, kivéve a műszaki hiba vagy egyéb ok (pl:rosszullét) miatt leállított autót. Pihenés és haladás céljából nem vehető igénybe.

Ha nincs más lehetőség, nem tud a járművel pihenőhelyen, vagy benzinkútnál megállni, viszont mindenképpen le kell állni az autópályán a leállósávban, érdemes néhány szabályt betartani.

Álljon minél beljebb a leállósávban, hogy a mozgó autóktól minél nagyobb legyen az oldaltávolság. Kapcsolja be a vészvillogót, tegye ki a vészháromszöget kb: 50m-re a gépjármű mögé, hogy jelezze a jármű üzemképtelenségét. Ne feledje, hogy ilyenkor más a reakcióidő, általában 100-130Km /ó a sebességkülönbség. Az időintervallum, hogy leállósávban álló autót idejében észrevegyék, a látási viszonyok romlásával fordítottan nől, azaz minél rosszabbak a látási viszonyok, annál nehezebben veszik észre az út szélén álló járművet.

Ne tartózkodjon még rövid időre sem abban a szelvényben amelyben az autók közlekednek, úgy szálljanak ki az autóból, hogy ne ijesszék meg az elhaladó autósokat. Fontos, hogy ne csak az autót lássák, viseljen láthatósági mellényt. Az autó többi utasa legjobb, ha a szalagkorláton kívül várakozik, ajánlott kiszállni az autóból.

Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot autómentő céggel (hívja telefonszámunkat) ha nincs mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót használhatja, ehhez induljon el a leállósávban, hamarosan találni fog egy készüléket.
 

Az autómentőnek szüksége lesz a pontos tartózkodási helyre, ahhoz hogy megkezdhesse a műszaki mentés szolgáltatást addig ne hívjon segítséget, ameddig nem derítette ki, hogy pontosan hol tartózkodik.

 
Műszaki mentés árak kedvezően! műszaki mentés Budapest területén és országosan is! Gépkocsi nyitással is foglalkozunk!

Hívjon minket most!

+36 20 396 5792

 
Műszaki mentés Budapest,Műszaki mentés Somogy megye, műszaki mentés Veszprém megye, műszaki mentés árak, gépkocsi nyitás 0-24!
 

MŰSZAKI MENTÉS BUDA, MŰSZAKI MENTÉS SOMOGY MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS FEJÉR MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS VESZPRÉM MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS HEVES MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS BORSOD MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS NÓGRÁD MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS BÉKÉS MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS CSONGRÁD MEGYE, MŰSZAI MENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS TOLNA MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS, MŰSZAKI MENTÉS SOMOGY MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS ZALA MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS GYŐR, MŰSZAKI MENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS VAS MEGYE, MŰSZAKI MENTÉS SZABOLCS MEGYE.

Műszaki mentés Budapest, műszaki mentés árak, gépkocsi nyitás!

  Műszaki mentés