SZOLGÁLTATÁSOK

TEKINTSE MEG CÉGÜNK SZOLGÁLTATÁSAIT!

szolgáltatások

AUTÓMENTÉS

Az év minden napján és minden napszakában munkára készen állunk és próbálunk mielőbb az ügyfél segítségére jutni. Professzionális, megbízható és megfizethető autómentés szolgáltatás! A 0-24 órában az Ön szolgálatára állunk és várjuk hívását! Autómentés Pest megye, autómentés Veszprém megye, autómentés Heves megye, autómentés Baranya megye.

MŰSZAKI MENTÉS

Megfelelő gépparkkal és szakmai tapasztalattal próbálunk az Ön rendelkezésére állni. 3.5 tonnáig gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani. Ha műszaki mentésre lenne szüksége, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink állnak az Ön rendelkezésére. Műszaki mentés Balatonföldvár, műszaki mentés Balatonszemes, műszaki mentés Zamárdi, műszaki mentés M7-es autópálya.

szolgáltatások
szolgáltatások

BALESETI MENTÉS

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ha Ön valamilyen szerencsétlen okból kifolyólag sajnálatos módon balesetet szenvedne és szüksége lenne egy baleseti mentésre, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink az Ön segítségére lesznek. Baleseti mentés Balatonföldvár, baleseti mentés Balatonszemes, baleseti mentés Zamárdi, baleseti mentés M7-es autópálya.

CÍM

Balatonföldvár, Kossuth Lajos u. 32. 8623

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Vasárnap: 0-24