Autómentés

Autómentés Balatonföldvár, autómentés árak, autómentő, autómentés M7-es autópálya

Hívjon Most! +36 20 396 5792 Hívjon Most! +36 20 396 5792

Autómentő, Autómentés M7-es autópálya Balatoni régió, autómentés 0-24 Balatonföldvár és körzete kedvező árakon!

 

+36 20 396 5792

 

Cégünk éjjel-nappal hívható! Szakterületünk az autómentés M7-es autópálya területén, amelyben már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Kollégáink maximális körültekintéssel járnak el megóvva az autókat a további sérülésektől.

Eszközeink és autómentésre használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó fuvarfeladatoknak. Pl: lapos, alacsony autókhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós mentő járművel érkezünk.

Minden autómentő kollégánk Balatonföldváron nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakember. Kollégánk az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek. Minden helyzetben tudásuk legjavát nyújtják.

Cégünk vízhangja kiváló, ügyfeleink sok év múltán is elégedetten nyilatkoznak rólunk. Mindezek tudatában a szolgálatban lévő munkatársunk kiválasztja - az Önök által nyújtott információk alapján – a legmegfelelőbb autómentőt, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott helyszínre. Mindenre tudunk megoldást, azonban ennek érdekében fontos  a megfelelő információ áramlása. Mert ez megkönnyíti az autómentést non-stop! A mentés helyszínén történik a további kérdések pontos tisztázása, miután szakemberünk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megállapítható). Lehetnek azonban olyan meghibásodások, melyet a helyszínen nem is lehet pontosan meghatározni, mert ahhoz speciális műszerre van szükség. Ilyenkor kollégánk megpróbálja a legoptimálisabb megoldási tervet vázolni, és a helyszínen az Ön döntése alapján alakul ki a konszenzus.


Nevezetesen: vagy egy –a közelben levő - non-stop szervizbe kerül a műszaki hibás gépjármű, ahol azonnal hozzákezdenek a javításához, vagy ha a javítás vagy az anyagbeszerzés hosszadalmasabb, akkor az eredeti úti célhoz, vagy annak közelében levő szervizbe szállítjuk. vagy ahova ügyfelünk kéri.
 

Hívjon és segítünk azonnal!

+36 20 396 5792


 

A műszaki hibás autómentés során is különösen ügyelünk a további sérülések és károk elkerülésére.

 

Egyszerűbb problémák, amikhez minden autó tulajdonosnak értenie kellene

Mint szinte minden használati tárgynál, a gépkocsinál is előfordul, hogy néha valamilyen probléma felmerül a használata során. A személyautónál is előfordulhatnak olyan esetek, amikor hozzá kell nyúlni és rendbe kell hozni, de a karbantartás is nagyon fontos. Lehet ez nagyobb probléma, amikor szervizbe kell vinni, vagy ha olyan helyen ér bennünket a gond és baj, akkor akár még autómentő segítségét is igénybe kell venni, de akadnak olyan egyszerűbb problémák, amiket mi magunk is meg tudunk oldani.

Mikre gondolunk pontosan?
Lássuk az egyszerűbb problémákat, amikhez minden autótulajdonosnak értenie kellene!

 

Guminyomás ellenőrzés a minőség és a biztonság érdekében

A guminyomást időnként ellenőrizni szükséges, annak érdekében, hogy az abroncsok a megfelelő teljesítményt tudják nyújtani. Ha túl van fújva nagyon keményre az autógumi, akkor hamarabb fog kopni, és az élettartama jóval lerövidül. Aztán pedig csodálkozhatunk, hogy megint vehetjük az új abroncsokat, pedig nem kis összegbe kerül felruházni az autót ilyesmivel. Ha pedig nagyon puha a kerék, azaz kevesebb benne a guminyomás, szintén a minőség kárára megy a hanyagság. A guminyomást a kerekekben bármelyik benzinkútnál ellenőrizni tudjuk, de a benzinkutas segítségét is nyugodtan kérhetjük, ha nincs rutinunk ilyesmiben.

Izzócsere, amit már nem is olyan egyszerű megoldani

Az izzó csere is egy kisebb problémának tűnik, amit az autótulajdonos is meg tudna oldani. Bár ez manapság már nem annyira egyértelmű, mint régen. Régebben egyszerűbb felépítésű személygépkocsik voltak, egyszerű volt az izzócsere is, de a mai autók karosszériája már olyan dizájnos, hogy ezekhez az egyszerű alkatrészekhez sem lehet hozzáférni csak a szerelőműhelyekben. Vihetjük az autónkat autószerelőhöz. De ez, akár Balatonföldváron, akár vidéken dolgozik az autószerelő, mind időbe kerül és az árak is változóak lehetnek.

Kerékcsere akár a F1-ben

Ha az úton defekt probléma adódik, akkor az autótulajdonosnak akár a kerékcserét is meg kellene oldania. Nem annyira bonyolult, és nem feltétlenül igényel szakembert és szaktudást. Nem időre kell kereket cserélni, mint a Forma 1-ben.

Ezt viszont csak akkor tudja megoldani, ha a csomagtartóban mindig megfelelő állapotban van a pótkerék, nem hiányoznak mellőle a szerszámok sem, mint például a kerékemelő és a megfelelő kulcsok. De ha ezek nem állnak rendelkezésre, vagy olyan öltözékben vagyunk, amit nem akarunk tönkretenni, akkor a leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a probléma kezelésének:

ha autómentőt hívunk akár Balatonföldváron vagy akár az M7-es autópályán vagyunk!

Ez nem azt jelenti, hogy az autómentő az M7-es autópályán 0-24-ben el fogja szállítani az autónkat, hiszen kisebb, helyben megoldható javításokat is elvégeznek.


Az autómentésnek az M7-es autópályán nem mindig az elszállítás a vége. Persze ha autómentő Balatonföldváron cseréli ki a kerekeket, kedvezőbb autómentés árak várják mint Budapesten, de például ha egy megbeszélésről csúsznánk le azért, mert a kerékcsere után még át is kell öltözni, így lemaradhatunk egy üzletről vagy állásról, nem is biztos, hogy olyan nagy ár, amit az autómentőnek fizetünk.
 
Autómentés M7-es autópálya, autómentés Balatonföldvár, autómentés árak, autómentő, autómentés 0-24!.


 

Hívjon és segítünk azonnal!

 

+36 20 396 5792

 
Autómentő M7-es autópálya, autómentés M7-es autópálya, autómentés 0-24, AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE.


 

Autómentés M7-es autópálya,

Autómentés