Autómentés

Autómentés Budapest, autómentés árak, autómentő, autómentés külföldön

Hívjon Most! +36 20 396 5792 Hívjon Most! +36 20 396 5792

Autómentő, Autómentés Budapest és Pest megye, autómentés Balatonfüred!

 

+36 20 396 5792

 

Cégünk éjjel-nappal hívható! Szakterületünk az autómentés budapest területén és országosan is, amelyben már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Kollégáink maximális körültekintéssel járnak el megóvva az autókat a további sérülésektől.

Eszközeink és autómentésre használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó fuvarfeladatoknak. Pl: lapos, alacsony autókhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós mentő járművel érkezünk.

Minden autómentő kollégánk nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakember. Kollégánk az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek. Minden helyzetben tudásuk legjavát nyújtják.

Cégünk vízhangja kiváló, ügyfeleink sok év múltán is elégedetten nyilatkoznak rólunk. Mindezek tudatában a szolgálatban lévő munkatársunk kiválasztja - az Önök által nyújtott információk alapján – a legmegfelelőbb autómentőt, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott helyszínre. Mindenre tudunk megoldást, azonban ennek érdekében fontos  a megfelelő információ áramlása. Mert ez megkönnyíti az autómentés! A mentés helyszínén történik a további kérdések pontos tisztázása, miután szakemberünk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megállapítható). Lehetnek azonban olyan meghibásodások, melyet a helyszínen nem is lehet pontosan meghatározni, mert ahhoz speciális műszerre van szükség. Ilyenkor kollégánk megpróbálja a legoptimálisabb megoldási tervet vázolni, és a helyszínen az Ön döntése alapján alakul ki a konszenzus.


Nevezetesen: vagy egy –a közelben levő - non-stop szervizbe kerül a műszaki hibás gépjármű, ahol azonnal hozzákezdenek a javításához, vagy ha a javítás vagy az anyagbeszerzés hosszadalmasabb, akkor az eredeti úti célhoz, vagy annak közelében levő szervizbe szállítjuk. vagy ahova ügyfelünk kéri.
 

Hívjon és segítünk azonnal!

+36 20 396 5792


 

A műszaki hibás autómentés során is különösen ügyelünk a további sérülések és károk elkerülésére.

Autómentés Budapest, autómentés Balatonfüred, autómentés árak, autómentő, autómentés Pest megye!.
 

Hívjon és segítünk azonnal!

+36 20 396 5792


Autómentő, AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE. Autómentés Balatonfüred. 

Autómentés Budapest,

Autómentés