MŰSZAKI MENTÉS

Cégünk nagy szakmai tapasztalattal végez Műszaki mentés szolgáltatást Budapesten és országosan is! Hívjon minket most és indulunk azonnal!

NAGY SZAKMAI TAPASZTALATTAL MŰSZAKI MENTÉS BUDAPESTEN, SOMOGY MEGYÉBEN, GÉPKOCSI NYITÁS, KEDVEZŐ ÁRAK!

A műszaki mentés során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba elő szokott fordulni. Mivel a segítség kérés itt a legnehezebb, a körülmények itt a legveszélyesebbek, ezért próbálunk segíteni, mi a teendő baleset, vagy műszaki hiba esetén ahoz hogy a baleseti mentés elkezdődhessen.

Leállósávnak az út szélén külön kijelölt sávot nevezzük, amelyet folyamatos fehér vonal jelöl. A leállósávot csak rendkívüli esetben, és vészhelyzetben használhatják az autósok. A leállósáv az egyik legveszélyesebb hely, semmilyen járműnek nincs ott helye, kivéve a műszaki hiba vagy egyéb ok (pl:rosszullét) miatt leállított autót. Pihenés és haladás céljából nem vehető igénybe.

Milyen szabályokat tartsunk be amikor baleset vagy műszaki hiba ér minket?

Ha nincs más lehetőség, nem tud a járművel pihenőhelyen, vagy benzinkútnál megállni, viszont mindenképpen le kell állni az autópályán a leállósávban, érdemes néhány szabályt betartani.

Álljon minél beljebb a leállósávban, hogy a mozgó autóktól minél nagyobb legyen az oldaltávolság. Kapcsolja be a vészvillogót, tegye ki a vészháromszöget kb: 50m-re a gépjármű mögé, hogy jelezze a jármű üzemképtelenségét.

Ne feledje, hogy ilyenkor más a reakcióidő, általában 100-130Km /ó a sebességkülönbség. Az időintervallum, hogy leállósávban álló autót idejében észrevegyék, a látási viszonyok romlásával fordítottan nől, azaz minél rosszabbak a látási viszonyok, annál nehezebben veszik észre az út szélén álló járművet.

MIÉRT CÉGÜNKET VÁLASSZA HA MŰSZAKI MENTÉSRE VAN SZÜKSÉGE BUDAPEST TERÜLETÉN ÉS ORSZÁGOSAN IS! GÉPKOCSI NYITÁS ORSZÁGOSAN!

 

Ne tartózkodjon még rövid időre sem abban a szelvényben amelyben az autók közlekednek, úgy szálljanak ki az autóból, hogy ne ijesszék meg az elhaladó autósokat. Fontos, hogy ne csak az autót lássák, viseljen láthatósági mellényt. Az autó többi utasa legjobb, ha a szalagkorláton kívül várakozik, ajánlott kiszállni az autóból.

Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot autómentő céggel (hívja telefonszámunkat) ha nincs mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót használhatja, ehhez induljon el a leállósávban, hamarosan találni fog egy készüléket.

AZ AUTÓMENTŐNEK SZÜKSÉGE LESZ A PONTOS TARTÓZKODÁSI HELYRE, AHHOZ HOGY MEGKEZDHESSE A MŰSZAKI MENTÉS SZOLGÁLTATÁST ADDIG NE HÍVJON SEGÍTSÉGET, AMEDDIG NEM DERÍTETTE KI, HOGY PONTOSAN HOL TARTÓZKODIK.
műszaki mentés

MILYEN HELYZETEKBEN SZÜKSÉGES A MŰSZAKI MENTÉS?

Adódhat olyan helyzet útközben, amikor bár baleset és ütközés nem történik, mégis mozgásképtelenné válik az autónk. Ebben az esetben is műszaki mentő segítségét kell igénybe venni. Hiszen nem tudunk önállóan eljutni az autószerelőhöz.

Cégünk mindig odafigyel a sérült jármű megfelelő technikai biztosítására, hogy ne sérüljön/rongálódjon tovább. Illetve biztonságos legyen az úton történő szállítása.
Autómentés során mindig tudunk biztosítani helyet a sérült  személygépjármű tárolására, illetve amennyiben szeretnék, tudunk bérautót is biztosítani.

SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGE?
MŰSZAKI MENTÉS BUDAPEST, SOMOGY MEGYE, GÉPKOCSI NYITÁS 0-24 ORSZÁGOSAN!

HÍVJON ÉS SEGÍTÜNK AZONNAL!

Az év minden napján és minden napszakában munkára készen állunk és próbálunk mielőbb az ügyfél segítségére jutni. Megfelelő gépparkkal és szakmai tapasztalattal próbálunk az Ön rendelkezésére állni. 3.5 tonnáig gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani.

CÍM

Balatonföldvár, Kossuth Lajos u. 32. 8623

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Vasárnap: 0-24