AUTÓMENTÉS PEST MEGYE ÉS VESZPRÉM MEGYE TERÜLETÉN!

A GOOGLE KERESŐBE ELÉG CSAK ANNYIT BEÍRNI, HOGY AUTÓMENTÉS BUDA ÉS AUTÓMENTÉS PEST MEGYE TERÜLETÉN, MŰSZAKI MENTÉS, BALESETI MENTÉS ÉS MÁR IS TALÁLJA CÉGÜNKET!

Műszaki mentés Pest megye területén mindig odafigyelünk a sérült jármű megfelelő technikai biztosítására. Hogy ne sérüljön/rongálódjon tovább illetve biztonságos legyen az úton történő szállítása.
Mindig tudunk biztosítani helyet a sérült  személygépjármű tárolására. Illetve amennyiben szeretnék, tudunk bérautót is biztosítani.

Tanács: Ahhoz, hogy ne legyen szüksége autómentésre Veszprém megye területén vagy Pest megye területén. Fontos hogy betartsunk néhány alapvető tanácsot, ami a vezetéshez elengedhetetlen.

– Amennyire lehetséges mindig kipihenten, és amennyiben lehetséges, akkor jó közérzettel, kedvvel üljünk be a személygépjárműbe, ezzel ugyanis jelentősen megnövelhetjük képességeinket!
Jobban tudunk majd figyelni, és reflexeink is gyorsabbá válnak kipihent állapotben. Amikor fáradtak vagyunk,  többet hibázunk, de mindez arra is igaz, ha a kormány mögé visszük mindennapi gondjainkat és magánéleti problémáinkat. Amikor vezetünk, adjuk át magunkat egészében a vezetésnek, és semmikép se mással törődjünk.
A vezetésre mindig olyan állapotban kerüljön sor, amikor nem csak mi, hanem mások is úgy gondolják, hogy képesek vagyunk rá.

– Az alkoholos vagy drogos befolyásoltság alatt sohasem, de például betegen vagy gyógyszerek hatása alatt sem szabad volán mögé ülnünk, főleg akkor nem , ha nagyon hosszú útra indulunk, ahová még a szeretteink  is elkísérnek bennünket. A biztonságos gépjármű vezetésre természetesen minden napszakban szükségünk van, ám éjjel különösebben, mert nem csak a vakító lámpáktól kell tartanunk, hanem a többi szabálytalanul vezető kivilágítatlan közlekedőktől, vadállatoktól és az álmosságtól is.

Ami még nagyon fontos, hogy minden esetben hagyjunk elég időt arra, hogy szemünk alkalmazkodjon a sötéthez és tegyünk meg minden óvintézkedést, például a visszapillantó tükör szögének állításával, hogy semmi se vakítson el minket az éjszakai úton során. Nagyon fontos ilyenkor a lassú vezetés mert éjszaka még rosszabbul látható be a legtöbb útszakasz.

Hívjon minket ha bajban van!
+36 20/396-5792