HOGYAN HÍVJUNK AUTÓMENTŐT VESZPRÉM ÉS SOMOGY MEGYÉBEN? EZEKET ÉRDEMES MINDEN AUTÓSNAK TUDNIA AUTÓMENTÉSNÉL…

Bármikor előfordulhat, hogy az autó egyszer csak elromlik, ekkor hívjunk autómentőt! Hiszen ott állunk az út mellett egy teljesen ismeretlen helyen. Ilyenkor pánikba is eshetünk, de a legjobb hideg fejjel végig gondolni a történteket. És megkeresni a legjobb megoldást.

Első dolog, hogy gondoskodjunk a biztonságról, mely főleg autópályán életet menthet. Itt ugyanis nagy sebességgel közlekednek a járművek, s akár baleset is lehet a meghibásodásból. Ha nem az út szélén tartózkodunk, toljuk oda az autót minél előbb. Kapcsoljuk be az elakadásjelző fényeit, s helyezzük ki az elakadásjelző háromszöget a KRESZ által előírt távolságra.

Szálljunk ki az autóból, s ha utasaink vannak, őket is ki kell szállítani. A lehetőség szerint mindenki várakozzon a szalagkorláton kívül, mert ez az a hely, ahol már nem érhet el senkit egy száguldó autó. Ha nem autópályán robbantunk le, akkor könnyebben letolható az autó egy olyan helyre, padkára, ahol már nincs útban a többi közlekedőnek.

Ezután fel kell mérnünk, hogy egyáltalán szükség van-e az autómentő szolgáltatására. Nézzük meg, hogy mit mutat az autó műszerfala! A legtöbb esetben látható valamilyen hibajelzés, mely a jármű használati utasítása segítségével már értelmezhető. Elkerülhetetlen az autómentés, vagy valamilyen könnyen orvosolható problémába futottunk bele? Természetesen egy autómentő az apróbb dolgokat is meg tudja javítani, s nem kötelezően vontatás lesz a kiszállás vége!

HA TÉNYLEG SZÜKSÉGES, AKKOR HÍVUNK AUTÓMENTŐT VESZPRÉM VAGY SOMOGY MEGYÉBEN!

Ha meggyőződtünk a probléma okáról, s tényleg autómentő kell az autó mozgatásához, akkor érdemes azonnal cselekedni, hogy minél hamarabb kiérkezzenek hozzánk.

Budapest vagy Pest megye területén általában sokkal több autómentő tartózkodik, mivel minden autópálya oda fut be, de vidéken sem jelent problémát az autómentés megszervezése. S mostanában már az árak miatt sem kell aggódni, mert tisztul a piac, és egyre kevesebb hiéna próbálja megtéveszteni a gyanútlan autósokat.

Az autómentés beindításához fel kell hívni egy megbízható autómentő vállalkozót, aki meg fogja kérdezni, hogy pontosan mi történt, hogyan történt, és hozzávetőlegesen hol tartózkodunk. Ezt többféleképpen is megadhatjuk, akár elmondva, hogy melyik két település között robbantunk le, vagy ha tudjuk a kilométerkő számát, akkor azt bediktálva. A lényeg, hogy egyértelműen elmondjuk, és ne lehessen eltéveszteni a helyet.

Az autómentő ekkor haladéktalanul útnak is indul, és már azt is jelezni tudja, hogy mikorra várható. Ekkor már csak várnunk kell, míg a kért segítség megérkezik, s a profi autómentés beindul.

AZ AUTÓMENTÉS BUDAPEST VAGY AUTÓMENTÉS PEST MEGYE TERÜLETÉN EZ AKÁR MÁR FÉL ÓRA ALATT IS BEKÖVETKEZHET, A MINDENTŐL TÁVOL ESŐ VIDÉKI HELYEKEN PÉLDÁUL SOMOGY VAGY VESZPRÉM MEGYÉBEN VISZONT AKÁR NÉHÁNY ÓRÁBA IS BELETELHET AZ AUTÓMENTÉS

Mindenképpen érdemes megvárni a felhívott autómentő munkatársait még akkor is, ha egy arra járó másik autómentő közben lecsapna ránk. Egyrészt, az úton lévő autómentő feleslegesen tehet meg akár több száz kilométert is, ha egy másik autómentőt választunk, másrészt, az úton cirkáló vállalkozások gyakrabban lehetnek hiénák, akik a végén pofátlanul magas árak alapján fizettetik ki velünk a szolgáltatásukat.

Autómentés Veszprém megye és autómentés Somogy megye területén kedvező árakon non-stop!

Hívjon minket Most!

+36 20 396 5792

Autómentésautómentőautómentés Balatonföldvárautómentő Balatonföldvárautómentés Balatonszemesautómentő Balatonszemesautómentés Somogy megyeautómentő Somogy megyeautómentés Zamárdiautómentő Zamárdiműszaki mentésműszaki mentés Balatonszemesműszaki mentés Balatonföldvárműszaki mentés Siófokműszaki mentés Zamárdiműszaki mentés M7-esműszaki mentés M7-es autópályabaleseti mentésbaleseti mentés Balatonszemesbaleseti mentés Balatonföldvárbaleseti mentés Siófokbaleseti mentés Zamárdibaleseti mentés M7-esbaleseti mentés M7-es autópályaautómentés Siófokautómentő Siófok,